Девет савјета Елизабет Тејлор о љубави и везама

ГС
Девет савјета Елизабет Тејлор о љубави и везама

Елизабет Тејлор је знала како да живи и воли. Уз урођену животну радост и велики апетит према мушкарцима Лиз је имала љубав о каквој већина људи само може да машта.

И данас, 89 година од њеног рођења, из биографије Лиз Тејлор можемо да научимо доста тога о везама.

1. У вези играј по својим правилима, пошаљи дођавола очекивања околине

"Не претварам се да сам обична домаћица. Нисам и не могу то бити", рекла је Лиз која је имала четворо деце. И истина је - била је све само не обична. Док су њене колегинице глумиле савршене женице сликајући се за магазине, Лиз није крила своје амбиције и трошила је мужеве као чоколаде, у времену у ком развод није био прихваћен као данас. Зато је била жена испред свог времена.

2. Удај се за неког ко мисли да си божји поклон човјечанству

Њен пети и шести муж Ричард Бартон је у дневницима писао: "Она је стидљива и духовита, није ничија будала, одлична је глумица, љепша је од порнографских снова. Умије да буде арогантна и несмотрена, блага и пуна љубави, слатка краљица, она је недјељно дијете, толерише моја пијанства и несносност, она је бол у стомаку када нисам са њом и воли ме!"

Да, када неко буде тако мислио о вама, сигурни смо да би вам пријало.

3. Не кради мужа од другарице, али ако га украдеш, закрпи се с њом. Женска солидарност је важнија од љубавника

Логично би било да је однос између Лиз и Деби Рејнолдс пошто је Еди Фишер оставио Деби због Елизабете, био лош. Умјесто тога њих две су остале другарице до смрти Тејлор 2011.

"Жене су је вољеле, а мушкарци обожавали, а међу њима је био и мој муж. Људи су увијек мислили да сам пуна бијеса, али није тако. Превазишле смо тај период", рекла је Деби пошто је Лиз преминула.

4. Не одбијај дијаманте од партнера, чак и ако стижу као лула мира послије свађе

Лиз је наводно примила огрлицу с дијамантима послије једног од бруних окршаја с Бартоном. Било би непристојно да је одбила поклон, зар не?

5. Не покушавај да схватиш супротан пол. Ако му се не свиђаш, слегни раменима и настави даље

"Мислим да се када дођу у одређене године неки мушкарци плаше да одрасту. Изгледа да што је мушкарац старији, проналази све млађу жену", рекла је Лиз. Знате сигурно и сами такве примјерке.

Ако нас је Лиз ичему научила онда је то да у мору има много рибе, па ако особа са којом сте не мисли да сте довољно лијепи и млади, реците јој да се губи.

6. Очекуј свађе

Неслагање је саставни дио везе. Тејлор и Бартон су толико били припремљени на то да су наводно узимали по три апартмана у хотелима - један изнад и један испод њиховог.

Схватили су да ће на тај начин поштедити комшије од гласних свађа.

7. Немој се скрасити док не пронађеш оног правог. Али признај себи да је сулудо што га још тражиш послије четири или пет бракова

"Ја сам врло посвећена супруга, али би требало да будем посвећена и јер сам се толико пута удавала", рекла је.

8. Не потцјењуј то што имаш потребу за страшћу

"Признајем да ме воде страсти", рекла је Тејлор. И тако је и било.

Њене страсти су довеле до тога да је Ватикан оптужи за неморал.

9. Не кукај због пропале везе

Али шта ако веза не успије? Послушајте савјет Лиз Тејлор како да преболите тог неког: "Сипајте себи пиће, ставите руж и саберите се", преноси ДДЛ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана