Девет разлога зашто мушкарци нађу љубавницу: “Никад не каже шта жели”, “Превише је љубоморна”...

Г.С.
Девет разлога зашто мушкарци нађу љубавницу: “Никад не каже шта жели”, “Превише је љубоморна”...

Мушкарци сматрају како жене не би требало да очекују ​​од својих партнера да буду интуитивни и да знају све што оне желе. Код љубавнице је вјероватније да ће бити директнија, јер имају мало времена да буду заједно.

Страница за проналажење ванбрачних односа “Викторија Милан” позабавила се темом - зашто толико мушкараца вара жене, па су о томе попричали са мушкарцима из цијелог свијета. Анкетирали су њих 8210 из САД, Ирске, Велике Британије, Шпаније, нордијских земаља, Француске, Италије, Канаде, Јужне Африке и Пољске.

Жељели су да открију шта их то иритира код партнерки да пожеле и да потраже љубавницу. Ово су најчешћи разлози.

1. Често мијења расположења

Сви смо понекад нерасположени, али склони смо то да сакривамо ​​од људи у чијем се друштву не осјећамо пријатно. На почетку везе већина покушава да остане позитивна и срећна јер је тако лакше привући и задржати партнера. Међутим, када веза постане озбиљнија и трајнија, тада “кочница”' попушта и долази понекад до ерупције лошег расположења.

2. Превише је љубоморна

Чак 96 одсто мушкараца у анкети рекло је да нимало не воли такво понашање. Зато, могуће је да њихове партнерке имају урођене проблеме с љубомором. С друге стране, можда су љубоморне зато што осјете да их партнер већ вара.

3. Прича пријатељици о нашој интими

Овакво понашање иритира 93 одсто мушкараца. Што сте дуже заједно, веће су шансе да имате заједничку групу пријатеља. Али то може бити незгодно - знати да ваши заједнички пријатељи знају све о вашој интими.

4. Лако постане нервозна

И то је оно што мушкарце води у превару. Напетост их иритира, њих 90 одсто се изјаснило да им то много смета.

5. Никад не каже шта жели

Према истраживању, 89 одсто мушкараца рекло је да им ово много смета. Сматрају да жене не би требало да очекују ​​од својих партнера да буду интуитивни. Оне очекују да ће њихов мушкарац издвојити вријеме за њих, помоћи им око куће и хвалити их за њихов труд. Код љубавнице је вјероватније да ће бити директна јер имају мало времена да буду заједно.

6. Проналази начине за избјегавање секса

Овакво понашање љути 88 одсто мушкараца. Сасвим је нормално да се женски сексуални нагон смањује што је дуже у вези. Више нема почетне пожуде и узбуђења те се ствари успоравају у спаваћој соби. Истина је, мушкарци често имају јачи сексуални нагон од жена па упадају у афере како би задовољили своје потребе.

7. Стално жели осјећај сигурности

Чини се да многи мушкарци не желе да буду ти који ће партнерки константно подизати самопоуздање и убеђивати је да добро изгледа. Према овом истраживању, чак 87 одсто мушкараца сматра да је овакво понашање оптерећујуће.

8. Жели да подијелимо порцију из ресторана

Великих 65 одсто њих је рекло како им је то страшно непријатно и чак их нервира. Жене које желе да дијеле храну углавном то чине како би се осјећале ближима свом мушкарцу.

9. Поставља превише питања

Да их то иритира изјавило је 65 одсто јачег пола. Партнерке често знају да постављају питања јер су брижне и желе да буду сигурне да је све у реду. Али они то не доживљавају као бригу и љубав, већ као иритантно понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана