Десет знакова да сте свом мушкарцу центар свијета

ГС
Десет знакова да сте свом мушкарцу центар свијета

Понекад нам једноставно треба потврда да смо вољени, али како знати да сте свом партнеру стварно центар свијета?

1. Има вас на уму када доноси велике и важне одлуке

Ваше мишљење увијек му је важно, независно од ситуације. На примјер, мушкарац који вас воли неће прихватити нови посао, а да о томе прије није разговарао с вама. Жели да учествујете у свим великим одлукама које се тичу његовог личног и вашег заједничког живота.

2. Говори вам ствари које ником другом није рекао

Мушкарци се не повјеравају лако и не било коме. Ако с вама дијели и своје најскривеније тајне и открива ствари које није рекао нити најбољем пријатељу, онда има бескрајно повјерење у вас.

3. Жели с вама проводити пуно времена

Чак и кад су вам распореди пренатрпани, он увијек нађе времена за вас. Он не чека ваш позив - сам иницира изласке и дружења.

4. Воли с вама разговарати о (заједничкој) будућности

Многи мушкарци страхују од разговора о заједничкој будућности чак и када су искрено заљубљени. Ако ваш партнер с тим нема проблема, добили сте јацкпот. Мушкарац не мора бити 100 посто спреман за велике кораке у односу, али чињеница да о њима отворено разговара доказ је одговорног и зрелог размишљања.

5. Поносан је на вас

Никад не остаје равнодушан на ваше успјехе и весели им се. Кад год има прилику за то, поносно се прије другима похвали вама.

6. Брине о вама и жели да будете сретни

Не третира вас као краљицу зато што мисли да мора - он то искрено жели. Слуша ваше приче с посла, масира вам врат и стопала након посла, припреми вечеру када сте уморни... Брига о вама један је од његових приоритета.

7. Поржава ваше циљеве

Не осјећа се угрожено због чињенице да желите бити успјешна и остварена жена. Подржава вас у свему што желите направити. Увијек је уз вас када вам затреба савјет и помоћ јер жели видјети како остварујете своје снове и бити уз вас кад се то догоди.

8. Не флертује с другим женама

Сви смо ми људи од крви и меса. Баш као што ћемо ми жене прокоментисати наочитог мушкарца, тако ће и они запазити згодну жену. У томе нема ништа лоше, а до проблема долази само кад се прелази граница допустивог у вези. 

Очигледни флерт с другим женама дефинитивно улази у категорију преступа и много мушкараца не одриче се флертовања чак ни када су у вези. Мушкарцу којем флерт ни не пада на памет дефинитивно сте центар свијета.

9. Не скрива вас од породице и пријатеља

Ништа не уноси више сумње у жену од мушкарца који је не жели представити својим пријатељима и породици. 

Наравно, за све постоји вријеме и мјесто па нико не очекује породични ручак након првог изласка. 

Када сте се довољно зближили, сасвим је природно имати потребу упознати своју посебну особу с најмилијима. Мушкарац који вас без задршке уводи у свој круг пријатеља и представља породицу дефинитивно вас жели у свом животу.

10. Не повлачи се на први знак проблема

Расправе и свађе саставни су дио сваког љубавног односа. Не постоји веза без проблема, а хоће ли то на њој оставити неизбрисив траг овиси искључиво о комуникацији између партнера. Избјегавање отвореног разговора лош је знак. 

С друге стране, способност хватања у коштац с проблемима и жеља да се ти исти проблеми ријеше како бисте имали што функционалнији однос, знак је квалитетног мушкарца који вас искрено воли и стало му је до тога да ствари између вас буду "под контролом", преноси Задовољна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана