Боја веша открива каква је жена љубавница

Agencije
Боја веша открива каква је жена љубавница

За жене које носе црвени веш често кажемо да су страствене, али о љепшем полу говоре и друге боје доњег рубља. Психолог Карен Хелер сматра да боје утичу на расположење, понашање, на то како нас други доживљавају, али открива и каква је жена љубавница.

"Игром бојама можете да 'зачинити' сексуални живот", каже Карен.

Жути грудњак носе жене које су одане партнеру и жуде за њежношћу, а оне које преферирају црвено не губе вријеме на романтичне игрице, воле узбуђења и да испробавају нешто ново у спаваћој соби.

Даме које радо носе ружичасти, свијетлоплави или зелени веш зраче љубављу и оптимизмом. Имају дјетињасти шарм, околина их доживљава као неодољиве, воле да се забављају и увијек су у потрази на новим пустоловинама. Ако углавном носите грудњак боје коже то значи да сте организована, природна, реална и опуштена особа која ништа не крије.

Жене које преферирају бијели веш настоје да сачувају приватност. То је боја невиности, страсти и тајни, али радо их носе и жене које желе да истакну природну љепоту. Бијела је карактеристична за смирене и озбиљне жене, оне које брину о партнеру и не плаше се сопствених емоција. Црна боја указује на скривене емоције, говори о храброј и амбициозној жени која нагиње класичном стилу и не прати модне трендове. Жели партнера с којим може да оствари дугу и озбиљну везу, али то не значи да пристаје на монотон однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана