Ако примјетите ове знакове, знајте да вам је веза у кризи

index.hr
Ако примјетите ове знакове, знајте да вам је веза у кризи

Након почетне фазе "меденог мјесеца" у којој вам цветају руже и на живот гледате кроз ружичасте наочаре, веза може да крене у два смјера.

Први смјер је онај у ком се и након почетне залуђености трудите да усрећите свог партнера и схватате да је управо он особа са којом желите да проведете живот, а други је онај у ком долазите до закључка да то ипак није то.

Ово су четири главна показатеља да је ваша веза отишла у овом другом смјеру, пише Космополитен. Умјесто да бежите од истине, покушајте да поправите ситуацију пре него што буде прекасно.

Проводите све мање времена заједно

Ваши планови почели су да се разилазе и не укључујете једно друго у њих. Нисте баш најбоље расположени док сте у близини партнера и драже вам је да се дружите са пријатељицама него са својим партнером.

Стално се свађате

И ви и ваш партнер правите "од муве слона" и непрестано иницирате беспотребне свађе умјесто да једно другом заиста кажете оно што мислите и отворено попричате о санти леда на коју је наишла ваша веза, пише Index.

Интимни живот вам се свео на нулу

Једноставно немате ни воље, ни жеље за додиром партнера, а ни он не показује превелику заинтересованост. Када се поздрављате, ту је обично ријеч о брзом, пољупцу на блиц.

Не разговарате као прије

Престали сте једно са другим да дијелите догађаје који су вам се догодили током дана, а и око неких већих проблема или одлука радије причате са другима него са партнером

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана