5 знакова да обожава да води љубав са вама

Срна
5 знакова да обожава да води љубав са вама

Уобичајено је да се дјевојке стално брину да ли ће им партнер остати дуготрајно задовољан.

Једна од могућности да добијете одговор на ово питање је анализирање његовог понашања. Иако шаље неке од слиједећих знакова, не гарантујемо да једном нећете морати порадити на свом сексуалном животу. Али, постоје добре шансе да је тренутно срећан с вама у кревету…

Он иницира секс

Сјети се ко је задњих неколико пута први кренуо у акцију. Ви или он? То питање је од круцијалне важности за сексуално задовољство – важније чак и од учесталости секса. Чак и ако сваки дан водите љубав, ако један од вас нема воље за сексом, резултат тога је фрустрација. Ако пак он показује иницијативу, то је јасан знак да задовољан сексом с тобом.

Отворен је за… СВЕ!

Експериментирање у кревету одавно није више табу тема. Чак ни у дугогодишњим везама. С одређеним трајањем везе и повјерењем – расте и храброст да изразимо тајне жеље – као и да испунимо партнерове. Испуњава ли он ваше жеље? Јесте ли због обостраног занимања промјенили устаљену рутину? Да ли је отворен за експериментирање? Ако на та питања можеш одговорити позитивно, то показује да он има воље за испробавањем нечега новог с тобом – зато јер воли секс с вама!

Нема потребе за разговором о сексу

Секс није тема у вашој вези? То је знак да нема ни потребе да о њему полемишете – јер сте обоје задовољни. Ако секс постане честа тема за дискусију, онда је могуће да је наступило незадовољство.

Мази се

Јесу ли за вас и њега пољупци и миловања дио свакодневице? Онда је ваш концепт сексуалног чина прожет љубављу – а не пуким анималним тражењем задовољства.

Проводи време са вама

Нажалост, између дјеце, посла и свакодневних изазова остаје нам тек мало времена за поштену љубавну игру - а она би требало да буде на врху листе приоритета. На примјер: мушкарце који сваку суботу вече радије проведу у кафани него са својом партнерком, њихова љепша половина очито не занима превише. Уколико ваш партнер воли секс са вама увијек ће оставити времена за игрице завођења у кревету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана