Зорица Марковић открила непознате детаље у односу са Лепом Лукић

GS
Foto: YouTube

Зорица Марковић је гостовала у једној емисији у оквиру које се дотакла односа са колегиницом Лепом Лукић и изнијела непознате детаље њиховог односа.

Фолкерка је испричала како ју је Лепа разочарала јер је код ње у кафани пјевала поводом једне свечаности, а простор је био готово празан.

Зорица је даље додала како је Лепин хонорар био 3.500 евра, а током те ноћи нису успјели толико ни да зараде јер није било гостију.

Лепа је и поред свега тога захтијевала да добије све до последњег евра, што је, како Марковићева тврди и добила. Ипак, Зорица каже да она тако никада не би поступила, а онда закључује како ју је Лепа Лукић разочарала.

Подсјетимо, Зорица је недавно за Гранд отворено говорила о колегама и тада је признала да се се естрада доста промијенила.

“Видимо шта се сада дешава на сцени, углавном сви подржавају своју децу, нема више таквих проблема. Ја то не бих тако, али свако има своје, нека деца раде оно што воле. Има за све места..”, истакла је пјевачица и осврнула се на њен први сусрет са највећим именима из свијета музике.

“Сећам се кад сам упознала Шабана, па сам добила први аутограм од Лепе Лукић, све су то били шокови за мене. Ми смо тада имали велико поштовање према старијим колегама, данас певачица, како која… Некако, било је тада лакше јер нас је било мање, али су критеријуми били оштрији и није могао баш свако да прође”, открила је у разговору за Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана