Zorica Marković otkrila nepoznate detalje u odnosu sa Lepom Lukić

GS
Foto: YouTube

Zorica Marković je gostovala u jednoj emisiji u okviru koje se dotakla odnosa sa koleginicom Lepom Lukić i iznijela nepoznate detalje njihovog odnosa.

Folkerka je ispričala kako ju je Lepa razočarala jer je kod nje u kafani pjevala povodom jedne svečanosti, a prostor je bio gotovo prazan.

Zorica je dalje dodala kako je Lepin honorar bio 3.500 evra, a tokom te noći nisu uspjeli toliko ni da zarade jer nije bilo gostiju.

Lepa je i pored svega toga zahtijevala da dobije sve do poslednjeg evra, što je, kako Markovićeva tvrdi i dobila. Ipak, Zorica kaže da ona tako nikada ne bi postupila, a onda zaključuje kako ju je Lepa Lukić razočarala.

Podsjetimo, Zorica je nedavno za Grand otvoreno govorila o kolegama i tada je priznala da se se estrada dosta promijenila.

“Vidimo šta se sada dešava na sceni, uglavnom svi podržavaju svoju decu, nema više takvih problema. Ja to ne bih tako, ali svako ima svoje, neka deca rade ono što vole. Ima za sve mesta..”, istakla je pjevačica i osvrnula se na njen prvi susret sa najvećim imenima iz svijeta muzike.

“Sećam se kad sam upoznala Šabana, pa sam dobila prvi autogram od Lepe Lukić, sve su to bili šokovi za mene. Mi smo tada imali veliko poštovanje prema starijim kolegama, danas pevačica, kako koja… Nekako, bilo je tada lakše jer nas je bilo manje, ali su kriterijumi bili oštriji i nije mogao baš svako da prođe”, otkrila je u razgovoru za Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana