Златан водитељ фестивала у Санрему

Г.С.
Златан водитељ фестивала у Санрему

Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић жонглираће наредне недјеље између фудбала и музике пошто је пристао да буде један од водитеља музичког фестивала у Санрему.

Фестивал ће трајати од уторка, 2. до суботе, 6. марта, а организатори су појаснили како ће изгледати Ибрахимовићево жонглирање.

“Биће овде у уторак, у сриједу има меч (против Удинезеа) и онда се враћа на фестивал где ће остати до суботе”, навели су организатори.

Швеђанин ће у понедјељак, дан послије утакмице против Роме, тренирати у тренинг центру Милана, док ће у уторак, петак и суботу радити у посебном објекту на Ривијери са једним од клупских тренера.

Тренер Болоње Синиша Михајловић бранио је Ибрахимовићево учешће на овом фестивалу на којем би њих двојица могли и да запјевају заједно.

Газета дело Спорт је навела да је клуб упозорен на додатни Ибрахимовићев ангажман још у августу, прије него што је продужио једногодишњи уговор.

“Пропустиће неки тренинг, али биће на утакмицама. Ако постоји шампион способан да се носи са овим притиском, онда је то је он”, рекао је тренер Милана Стефано Пиоли.

“Чак мислим да ће му то повећати одлучност и мотивацију да помогне тиму”, додао је Пиоли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана