Жизел Бундшен открила како не воли да је ословљавају

Агенције
Жизел Бундшен открила како не воли да је ословљавају

Славна манекенка (39) била је врло отворена по питању своје мјешовите породице док је одговарала на питања на друштвеној мрежи.

Жизел су питали какав је осјећај бити маћеха најстаријем сину њеног мужа Тома Брејдија - Џеку, ког је добио из везе са Бриџет Мојнехан.

“Не свиђа ми се израз маћеха”, признала је Бундшен.Користи ријеч бонус мама јер то осјећам као благослов у свом животу. Јако сам срећна што имам једног малог анђела више у свим животу.

Бради (42) и Мојнехан (48) идобили су Џека у августу 2007. године, након што су се већ били растали. Били су у вези од 2004. до 2006., а касније се удала за бизнисмена Ендрју Френкела 2015. године.

2009. године НФЛ-ов бек играч оженио се са Бундшен и добили су двоје дјеце: сина Бенџамина (10), и ћерку Вивиан (7).

У свом мемоару “Лекције: Мој пут до смисленог живота”, бивши анђео Викторија сикрета признаје да јој испрва није било “лако” кад је сазнала да је Брејдијева бивша трудна.

Али када се родио, то јој је “променило срце на начин на који није знала да је могуће”.

У интервјуу за магазин Пеопле из 2018. године, супермодел је говорила о Џеку и његовој мајци.

“То није била идеална ситуација за било кога - не постоји приручник који би вас припремио за то”, рекла је.

“Али тако сам захвална Бриџет”, рекла је. “Знам да је ово било тешко, али не бих могла да замислим свој живот без Џека. Ја га зовем својим бонус дјететом.”

У међувремену, Мојнехан је похвалила Брејдија и Бундшен за њихове родитељске вјештине које су показали у прошлој години.

“Том и ја смо донијели одлуку да заједно одгајамо дијете”, рекла је она за “Today”.

“Обоје смо нашли партнере који нас не само подржавају у одгајању дјетета, већ воле наше дјете као да је њихово. Мислим да не можете да тражите више од тога. Мој син је окружен љубављу”, констатовала је Мојнехан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана