Жене су изабрале: Он је најсекси глумац на свијету

Г.С.
Жене су изабрале: Он је најсекси глумац на свијету

Ланац биоскопа Showcase Cinemase направио је истраживање за које је замолио више од 2.000 жена да изаберу најсекси глумце свих времена и свој омиљени филм.

Тако се на првом мјесту нашао амерички мјузикл Моје пјесме, моји снови из 1965. године, а ево ко је добио титулу најсекси глумца.

Том Круз је с првог мјеста најсекси глумца скинуо Робина Вилијамса који се нашао на другом мјесту према резултатима анкете, док је на трећем мјесту Том Хенкс, пренос Дејли Мејл

Том Круз најплаћенији глумац на свијету

Поред тога што је добио титулу најсекси глумца, Круз својим појављивањем у јавности у посљедње вријеме привлачи пуно пажње. Обожаваоци су примјетили његову дужу косу и препланули тен, а многи на друштвеним мрежама пишу да му лице изгледа другачије.

Иначе, Круз је најплаћенији глумац на свијету. Прошле године је зарадио 100 милиона долара захваљујући мегауспјешном наставку Топ Гана.

Своју каријеру је започео са 19 година у филму Вјечна љубав, а глумио је у бројним акцијским филмовима, попут War of the Worlds, Mission Impossible, Minority Report, Edge of Tomorrow, од који су неки били велики хитови, преноси index.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана