Žene su izabrale: On je najseksi glumac na svijetu

G.S.
Žene su izabrale: On je najseksi glumac na svijetu

Lanac bioskopa Showcase Cinemase napravio je istraživanje za koje je zamolio više od 2.000 žena da izaberu najseksi glumce svih vremena i svoj omiljeni film.

Tako se na prvom mjestu našao američki mjuzikl Moje pjesme, moji snovi iz 1965. godine, a evo ko je dobio titulu najseksi glumca.

Tom Kruz je s prvog mjesta najseksi glumca skinuo Robina Vilijamsa koji se našao na drugom mjestu prema rezultatima ankete, dok je na trećem mjestu Tom Henks, prenos Dejli Mejl

Tom Kruz najplaćeniji glumac na svijetu

Pored toga što je dobio titulu najseksi glumca, Kruz svojim pojavljivanjem u javnosti u posljednje vrijeme privlači puno pažnje. Obožavaoci su primjetili njegovu dužu kosu i preplanuli ten, a mnogi na društvenim mrežama pišu da mu lice izgleda drugačije.

Inače, Kruz je najplaćeniji glumac na svijetu. Prošle godine je zaradio 100 miliona dolara zahvaljujući megauspješnom nastavku Top Gana.

Svoju karijeru je započeo sa 19 godina u filmu Vječna ljubav, a glumio je u brojnim akcijskim filmovima, poput War of the Worlds, Mission Impossible, Minority Report, Edge of Tomorrow, od koji su neki bili veliki hitovi, prenosi index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana