Жена фудбалера у сузама: Тужила Колин Руни због олајавања, изгубила, а ево колико ће је то коштати

ГС
Foto: Инстаграм

Ребека Варди (40), супруга енглеског нападача Џејмија Вардија, изгубила је судски спор који је због клевете покренула против Колин Руни, супруге фудбалера Вејна Рунија.

Говорићу да сам невина све док ми лице не поплави", рекла је Варди водитељки TalkTV-а Кејт Мекен у најавној шпици која је објављена јуче, преноси Дејли Мејл.

"Многи људи су ме изневерили, али још важније, осјећам да ме изневјерио правни систем", рекла је 40-годишњакиња, чији је углед прилично нарушен овим случајем. У једном тренутку је рекла водитељки да ће заплакати, након чега је спустила главу, а лице покрила рукама.

Ексклузивни интервју вјероватно ће бити први у низу покушаја Ребеке Варди да поврати укаљани углед, а спекулише се о плановима да сними документарац, изда биографију и сними двије рекламне кампање.

Извори блиски супрузи Џејмија Вардија надају се да ће се продуцентске куће "потући" да придобију Вардијеву за документарни филм, а наводно је заинтересовано већ пет компанија.

Како извјештава лондонски Тајмс, очекује се да би Ребека Варди могла да добије између 60.000 и 300.000 евра за изношење своје стране приче.

Вјерује се да најпознатије стриминг платформе Нетфликс, Амазон и Дизни предњаче у трци да склопе уговор са Колин Руни. Извор близак супрузи Вејна Рунија открио је да би она могла да пристане да изнесе своју страну приче - за неколико милиона евра.

Подсјетимо, у случају који је мјесецима забављао енглеску јавност, Колин Руни је оптужила своју бившу пријатељицу Ребеку да је тајно медијима дојављивала информације о њој. Варди је све порицала и одлучила да тужи госпођу Руни за клевету, и изгубила.

Суткиња Карен Стејн рекла је да је свједочење Вардијеве било 'неувјерљиво'. Закључила је да је Варди знала и одобравала детаље које је таблоиду "Сан" открила њена агенткиња Каролин Ват.

Суткиња је такође рекла да су Ребека и њена агенткиња Каролине вјероватно намјерно уништиле потенцијално инкриминишуће доказе - поруке на апликацији WhatsApp.

Варди је након пресуде рекла да је "изузетно тужна и разочарана одлуком".

"То није резултат који сам очекивала, нити вјерујем да је био праведан. Поднијела сам тужбу како бих оправдала своју репутацију и скрхана сам одлуком суда", рекла је у изјави.

Ребека Варди мораће да сноси трошкове судске парнице, а извори из оба табора говоре да је ријеч о износу између 2,4 и 3,5 милиона евра. За породицу Варди то значи да ће можда морати да продају своју омиљену вилу у Португалији.

Читав интервјуу са Ребеком Варди биће приказан у сриједу у 19 сати по лондонском времену, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана