Žena fudbalera u suzama: Tužila Kolin Runi zbog olajavanja, izgubila, a evo koliko će je to koštati

GS
Foto: Instagram

Rebeka Vardi (40), supruga engleskog napadača Džejmija Vardija, izgubila je sudski spor koji je zbog klevete pokrenula protiv Kolin Runi, supruge fudbalera Vejna Runija.

Govoriću da sam nevina sve dok mi lice ne poplavi", rekla je Vardi voditeljki TalkTV-a Kejt Meken u najavnoj špici koja je objavljena juče, prenosi Dejli Mejl.

"Mnogi ljudi su me izneverili, ali još važnije, osjećam da me iznevjerio pravni sistem", rekla je 40-godišnjakinja, čiji je ugled prilično narušen ovim slučajem. U jednom trenutku je rekla voditeljki da će zaplakati, nakon čega je spustila glavu, a lice pokrila rukama.

Ekskluzivni intervju vjerovatno će biti prvi u nizu pokušaja Rebeke Vardi da povrati ukaljani ugled, a spekuliše se o planovima da snimi dokumentarac, izda biografiju i snimi dvije reklamne kampanje.

Izvori bliski supruzi Džejmija Vardija nadaju se da će se producentske kuće "potući" da pridobiju Vardijevu za dokumentarni film, a navodno je zainteresovano već pet kompanija.

Kako izvještava londonski Tajms, očekuje se da bi Rebeka Vardi mogla da dobije između 60.000 i 300.000 evra za iznošenje svoje strane priče.

Vjeruje se da najpoznatije striming platforme Netfliks, Amazon i Dizni prednjače u trci da sklope ugovor sa Kolin Runi. Izvor blizak supruzi Vejna Runija otkrio je da bi ona mogla da pristane da iznese svoju stranu priče - za nekoliko miliona evra.

Podsjetimo, u slučaju koji je mjesecima zabavljao englesku javnost, Kolin Runi je optužila svoju bivšu prijateljicu Rebeku da je tajno medijima dojavljivala informacije o njoj. Vardi je sve poricala i odlučila da tuži gospođu Runi za klevetu, i izgubila.

Sutkinja Karen Stejn rekla je da je svjedočenje Vardijeve bilo 'neuvjerljivo'. Zaključila je da je Vardi znala i odobravala detalje koje je tabloidu "San" otkrila njena agentkinja Karolin Vat.

Sutkinja je takođe rekla da su Rebeka i njena agentkinja Karoline vjerovatno namjerno uništile potencijalno inkriminišuće dokaze - poruke na aplikaciji WhatsApp.

Vardi je nakon presude rekla da je "izuzetno tužna i razočarana odlukom".

"To nije rezultat koji sam očekivala, niti vjerujem da je bio pravedan. Podnijela sam tužbu kako bih opravdala svoju reputaciju i skrhana sam odlukom suda", rekla je u izjavi.

Rebeka Vardi moraće da snosi troškove sudske parnice, a izvori iz oba tabora govore da je riječ o iznosu između 2,4 i 3,5 miliona evra. Za porodicu Vardi to znači da će možda morati da prodaju svoju omiljenu vilu u Portugaliji.

Čitav intervjuu sa Rebekom Vardi biće prikazan u srijedu u 19 sati po londonskom vremenu, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana