Завршено снимање наставка "Брзи и жестоки"

Агенције
Завршено снимање наставка "Брзи и жестоки"

Након двадесет седмица, на сету деветог наставка акцијског серијала "Брзи и жестоки" пала је и посљедња клапа, што је објавио и режисер Џастин Лин.

"Брзи и жестоки" је првобитно требало да буде објављен ове године, али су снимање и рад на филму помјерени, због рада на филму "Хобс и Шо" из истог филмског универзума.

"Хобс и Шо" је остварио зараду од 760 милиона долара у биоскопима широм свијета, што је добар резултат, али знатно мањи од два посљедња наставка серијала, који су зарадили 1,5 милиона долара и 1,2 милиона долара.

Двије главне звијезде филма "Хобс и Шо" неће се вратити у деветом наставку, за шта је заслужна и свађа између Двејна Џонсона и Тајриса Гибсона, управо због наведеног филма и одгађања рада на званичном деветом наставку.  

У деветом наставку сви љубитељи франшизе моћи ће да гледају неке од главних звијезда, а међу њима су: Вин Дизел, Мишел Родригез, Тајрис Гибсон, Лудакрис, Натали Емануел, Хелен Мирен и Шарлиз Терон. 

Режисер овог наставка је Џастин Лин, који потписује режију четири филма из серијала, а сценарио потписује Данијел Кејси, који је замијенио Криса Моргана. 
Филм је сниман у Лондону, Единбургу, Тбилсију, Лос Анђелесу и Крабију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана