Završeno snimanje nastavka "Brzi i žestoki"

Agencije
Završeno snimanje nastavka "Brzi i žestoki"

Nakon dvadeset sedmica, na setu devetog nastavka akcijskog serijala "Brzi i žestoki" pala je i posljednja klapa, što je objavio i režiser Džastin Lin.

"Brzi i žestoki" je prvobitno trebalo da bude objavljen ove godine, ali su snimanje i rad na filmu pomjereni, zbog rada na filmu "Hobs i Šo" iz istog filmskog univerzuma.

"Hobs i Šo" je ostvario zaradu od 760 miliona dolara u bioskopima širom svijeta, što je dobar rezultat, ali znatno manji od dva posljednja nastavka serijala, koji su zaradili 1,5 miliona dolara i 1,2 miliona dolara.

Dvije glavne zvijezde filma "Hobs i Šo" neće se vratiti u devetom nastavku, za šta je zaslužna i svađa između Dvejna Džonsona i Tajrisa Gibsona, upravo zbog navedenog filma i odgađanja rada na zvaničnom devetom nastavku.  

U devetom nastavku svi ljubitelji franšize moći će da gledaju neke od glavnih zvijezda, a među njima su: Vin Dizel, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Ludakris, Natali Emanuel, Helen Miren i Šarliz Teron. 

Režiser ovog nastavka je Džastin Lin, koji potpisuje režiju četiri filma iz serijala, a scenario potpisuje Danijel Kejsi, koji je zamijenio Krisa Morgana. 
Film je sniman u Londonu, Edinburgu, Tbilsiju, Los Anđelesu i Krabiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana