Затражено уклањање Трампове звијезде са стазе славних

AA
Затражено уклањање Трампове звијезде са стазе славних

Лос Анђелес/Њу Јорк - Одлуком Градског вијећа Западног Холивуда затражено је уклањање звијезде америчког предсједника Доналда Трампа са холивудске стазе славних (Walk of Fame) у америчкој савезној држави КАлифорнији, преноси Анадолија.

У одлуци, коју је Градско вијеће изгласало једногласно, затражено је да се уклони Трумпова звијезда за Холивудске стазе славних, због “понашања које је узнемирујуће за жене и других поступака”.

Трампова звијезда на Стази славних постављена је на плочник дуж Hollywood Boulevardа 2007. као својеврсно признање за његов наступ у реалитџ схоњу 'Приправник'.

Трампова звијезда је у више наврата била на мети нападача, а посљедни такав напад је крајем прошлог мјесеца извео Oстин Микел Цлej, који ју је у великој мјери оштетио. Цлej је након напада ухапшен, а потом уз плаћање кауције пуштен на слободу.

Холивудска стаза славних је плочник дуж Bulevard Hollywood, на којем је изрезбарено преко 2.600 петокраких звијезда с именима славних личности којима је почаст исказала Холивудска трговачка комора за њихов допринос индустрији забаве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана