Зашто краљица увијек носи своју кутију чоколаде?

ГС
Зашто краљица увијек носи своју кутију чоколаде?

Краљичина бивша дама Памела Хикс открила је да краљица Елизабета током посијета носи личну залиху слатких посластица, јер остатку породице не може да вјерује, пише британски "Мирор".

Краљица Елизабета принуђена је да увијек носи сопствену кутију чоколаде, према ријечима њене рођаке.

Иако је краљица, дешава се да неке слаткише на може да остави у соби без надзора. Леди Памела, њега бивша блиска пријатељица и дама, открила је неке занимљиве чињенице из Елизабетиног живота у документарном филму "Моје године са краљицом".

Она је поред краљице одрастала, била јој деверуша на свадби, пратила ју је на многим дугим путовањима... Овај пут Памела је открила занимљиву и смијешну причу у вези са чоколадама.

Објашњава да би, када би краљица отишла код некога у посјету, увијек понијела кутију чоколада за домаћицу, али и личну кутију за себе, коју не би жељела да подијели са остатком своје "похлепне" породице, преноси б92.

Дама Памела, праунука краљице Викторије и рођака принца Филипа, рекла је да је краљичина страна породице та која није могла да се суздржи.

"Она има своју кутију чоколаде и научила је да је држи у својој соби, иначе каже да је породица толико похлепна да их сви једу прије него што она то уради. Не и наша породица, него њена породица", рекла је леди Памела.

Такође, Памела је испричала и једну замиљиву анегдоту о чоколади и њеном псу Наиолу, кога је донела из Индије

"Једне вечери чекали смо краљицу да сиђе на вечеру и било је необично кад је каснила 4 или 5 минута", почела је Памела, а затим цитирала краљицу:

"Не смета ми што Најола улаза у моју собу, заправо уживам у томе. Не смета ми ни што је Најола отворио моју кутију чоколаде, али да ли увијек мора да загризе сваку?"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана