Жан Клод Ван Дам послао емотивну поруку Драгани Мирковић

ГС
Жан Клод Ван Дам послао емотивну поруку Драгани Мирковић

У борби против пандемије вируса корона већи дио планете повукао се у изолацију, па тако и позната пјевачица Драгана Мирковић која је са породицом у Бечу.

Међу онима који јој пружају подршку осим стотина хиљада обожавалаца нашао се и њен кућни пријатељ, холивудска звијезда Жан Клод Ван Дам.

Један од најпопуларнијих глумаца на свијету са краја прошлог вијека снимио је емотивну поруку за Тонија и Драгану и поставио је на друштвене мреже показујући да је са њима у мислима иако су физички раздвојени и искористио прилику да им се захвали на пријатељству.

"Сигуран сам да ћете ме видјети, Тони и Драгана, хвала вам на љубави и подршци свиј ових година. Обожавам Драганину музику, вашу породицу, недостајете ми и шаљем вам пољупце. Уз божију помоћ ускоро ћемо бити заједно. Тони, волим те", рекао је славни глумац, који је управо ових дана требало са Драганом и Тонијем да се дружи у Аустралији, али до сусрета због епидемије вируса корона није дошло.

Иначе, видео је изазвао одушевљење фанова филмске звијезде, пише "Сторy" па је пост за кратко вијреме имао више хиљада коментара, а подијелила га је на својим профилима и фолк звијезда.

"Прави пријатељи нађу начин да пруже подршку када делује немогуће. Хвала од срца драги пријатељу", написала је Драгана. 

поруку можете погледати овдје

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана