Забрињава изглед пјевачице: “Хоћу да будем снажна, лијепа и секси”

Агенције
Забрињава изглед пјевачице: “Хоћу да будем снажна, лијепа и секси”

Посљедњих година пјевачица Селин Дион изненађује својим модним одабиром, а о одјевним комбинација које је изабрала за Недјељу моде у Паризу, не престаје да се прича.

Скоро све модне комбинације које је носила у Паризу освануле су на страницама водећих модних магазина. Пажњу је посебно привукла у Миу Миу хаљини са црном машном, али и црно-бијелим сакоом и жутом сукњом са потписом дизајнера Роналда ван дер Кемпа коју је употпунила различитим Џими Чу ципелама.

Да је апсолутна краљица високе моде доказала је и кратком хаљином у беж боји, са превеликим рукавима дизајнера Александра Вотијеа, али и другим комбинацијама чиме је показала да се одлично припремила за Недјељу моде у Паризу.

Међутим, оно што су многи приметили јесте њен изглед, тачније килажа Селин Дион.

Пјевачица је видно смршала, а на рачун њене килаже било је много коментара. Од оних како је пропала и како јој боље стоји који килограм више, до оних да пјевачица све млађе изгледа.

Она се очигледно на критике није освртала, а једини коментар који је имала на поруке да је превише мршава је да жели да буде снажна, лијепа, женствена и секси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана