Zabrinjava izgled pjevačice: “Hoću da budem snažna, lijepa i seksi”

Agencije
Zabrinjava izgled pjevačice: “Hoću da budem snažna, lijepa i seksi”

Posljednjih godina pjevačica Selin Dion iznenađuje svojim modnim odabirom, a o odjevnim kombinacija koje je izabrala za Nedjelju mode u Parizu, ne prestaje da se priča.

Skoro sve modne kombinacije koje je nosila u Parizu osvanule su na stranicama vodećih modnih magazina. Pažnju je posebno privukla u Miu Miu haljini sa crnom mašnom, ali i crno-bijelim sakoom i žutom suknjom sa potpisom dizajnera Ronalda van der Kempa koju je upotpunila različitim Džimi Ču cipelama.

Da je apsolutna kraljica visoke mode dokazala je i kratkom haljinom u bež boji, sa prevelikim rukavima dizajnera Aleksandra Votijea, ali i drugim kombinacijama čime je pokazala da se odlično pripremila za Nedjelju mode u Parizu.

Međutim, ono što su mnogi primetili jeste njen izgled, tačnije kilaža Selin Dion.

Pjevačica je vidno smršala, a na račun njene kilaže bilo je mnogo komentara. Od onih kako je propala i kako joj bolje stoji koji kilogram više, do onih da pjevačica sve mlađe izgleda.

Ona se očigledno na kritike nije osvrtala, a jedini komentar koji je imala na poruke da je previše mršava je da želi da bude snažna, lijepa, ženstvena i seksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana