Владимир Путин у стилу Џејмса Бонда

Глас Српске
Владимир Путин у стилу Џејмса Бонда

Руски предсједник Владимир Путин у западним медијима често носи надимак "Човјек у црном", који је зарадио због своје омиљене боје одијела.

Дипломатски протокол и строга правила одијевања му и не остављају пуно простора за машту и развој сопственог стила. Називају га и руским Џејмсом Бондом. Ипак, чини се да је Владимир, који је годинама на власти, успио провалити све "цаке" легендарног тајног агента, а међу њима и тајну и беспријекорног изгледа.

Тајна Путинових одијела

Владимир Путин носи искључиво одијела шивена по наруџби, а његови омиљени брендови су "Китон" и "Бриони", која коштају минимално 5.000 евра по комаду. На њему ради један кројач од почетка до краја процеса, који траје више сати. Спектар боја је доста ограничен и код руског предсједника превладавају црне, тамноплаве и сиве нијансе, док током љета себи допусти модни излет са свијетлосивом бојом. Све се зна унапријед и комбинације боја су углавном непромјењиве - уз тамноплаво и сиво одијело иде свијетлоплава кошуља и тамноплава кравата, док уз црно одијело иде бијела кошуља с црном или бордо краватом.

Колекција ручних сатова

Медији посебну пажњу обраћају на Путинове сатове, а наводно има чак 11 скупоцјених примјерака. Међу њима је најскупљи онај "А. Lange & Söhne Toubograph Pur le Merite", чија је цијена око пола милиона долара, а на његовој руци виђени су и сатови "Philippe Perpetual Calendar", "Patek Philippe Calatrava ", "Brugeut Marine" и "IWC Pilot’s Watch Mark XV". Путин је по традицији енергетичара бацио свој Бланцпаин у тек изливене темеље. Посљедњих неколико година доста пажљиво крије сат испод кошуље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана