Везао ме је за столицу, гурнуо кондом у уста, а имала сам само 16

Агенције
Везао ме је за столицу, гурнуо кондом у уста, а имала сам само 16

Оскаровка Мира Сорвино (50) испричала је да је приликом једне аудиције са само 16 година доживјела мучно и трауматично искуство, када ју је, како тврди, кастинг директор сексуално узнемиравао.

Она није прецизирала које у питању, само је испричала шта јој се тачно догодило приликом аудиције за један филм.

"Пријавила сам се за улогу за тај један хорор филм, а он се (директор) према мени понио крајње ружно, непримјерено и непрофесионално. Ваљда је хтио да ме уплаши и види како ће све то да изгледа на сету", објаснила је Сорвино, преноси Гардијан.

У једном тренутку, додала је, везао ју је за сто, а оно што је потом урадио, просто је недопустиво.

"Том приликом ми је повредио руку на којој су ми остале модрице, а онда ми је у уста нагурао кондом... Имала сам 16 година, била сам премлада да бих, хвала Богу, уопште знала какав уокус кондом има... Уосталом, зашто би било који директор долазио на посао, на аудицију, с кондомом у џепу?", упитала је Сорвино.

Она је поменула још једног редатеља, много познатијег, и то добитника Оскара, који се, како тврди, хвали да се бори за правду у свијету, а управо он је, такође на аудицији, Мири својевремено рекао:

"Знаш, док те гледам, једноставно да се обуздам, мој ум брзо скрене с твојих умјетничких способности на оне сексуалне".

Ни овог пута није рекла о ком редитељу је ријеч.

Подсјетимо, Сорвино је само једна у низу холивудских звијезди које су продуцента Харвија Вајнстајна (66) оптужиле за сексуално узнемиравање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана