Vezao me je za stolicu, gurnuo kondom u usta, a imala sam samo 16

Agencije
Vezao me je za stolicu, gurnuo kondom u usta, a imala sam samo 16

Oskarovka Mira Sorvino (50) ispričala je da je prilikom jedne audicije sa samo 16 godina doživjela mučno i traumatično iskustvo, kada ju je, kako tvrdi, kasting direktor seksualno uznemiravao.

Ona nije precizirala koje u pitanju, samo je ispričala šta joj se tačno dogodilo prilikom audicije za jedan film.

"Prijavila sam se za ulogu za taj jedan horor film, a on se (direktor) prema meni ponio krajnje ružno, neprimjereno i neprofesionalno. Valjda je htio da me uplaši i vidi kako će sve to da izgleda na setu", objasnila je Sorvino, prenosi Gardijan.

U jednom trenutku, dodala je, vezao ju je za sto, a ono što je potom uradio, prosto je nedopustivo.

"Tom prilikom mi je povredio ruku na kojoj su mi ostale modrice, a onda mi je u usta nagurao kondom... Imala sam 16 godina, bila sam premlada da bih, hvala Bogu, uopšte znala kakav uokus kondom ima... Uostalom, zašto bi bilo koji direktor dolazio na posao, na audiciju, s kondomom u džepu?", upitala je Sorvino.

Ona je pomenula još jednog redatelja, mnogo poznatijeg, i to dobitnika Oskara, koji se, kako tvrdi, hvali da se bori za pravdu u svijetu, a upravo on je, takođe na audiciji, Miri svojevremeno rekao:

"Znaš, dok te gledam, jednostavno da se obuzdam, moj um brzo skrene s tvojih umjetničkih sposobnosti na one seksualne".

Ni ovog puta nije rekla o kom reditelju je riječ.

Podsjetimo, Sorvino je samo jedna u nizu holivudskih zvijezdi koje su producenta Harvija Vajnstajna (66) optužile za seksualno uznemiravanje.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana