Ураган лоших коментара на спот за песму Евровизије: "Дејан Милићевић на робију"

b92.net
Ураган лоших коментара на спот за песму Евровизије: "Дејан Милићевић на робију"

Изашао је тизер спота групе "Hurricane" за пjесму "Loco loco" којом ће представљати Србију на Евровизији, а судећи по коментарима на Твитеру, многи су незадовољни изгледом видео-спота који је режирао Дејан Милићевић.

Само неколико секунди тизера којим се најављује премијера спота овог петка било је довољно да се покрене лавина коментара на основу начина на који су стилизоване чланице ове групе - Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић, али и продукцијске вриједности спота.

Сви као главног "кривца" именују Дејана Милићевића, који је последњих деценија био задужен за већину спотова српских пјевача и пјевачица.

Негативни коментари су се фокусирали на то да спот "изгледа јефтино" и да је Милићевић испао из актуелних свјетских токова.

"Не знам један спот који је радио Дејан Милићевић да не изгледа кичасто без укуса испеглано са турбо демоде естетиком", навео је један од твитераша.

Један твитераш је рекао да треба "да захвалимо универзуму што се Дејан Милићевић не бави и осмишљавањем наступа".

"Мени се судећи по тизеру спот свиђа, али Дејан Милићевић под хитно треба да престане са Јелена Карлеушима триповима", поручио је други корисник Твитера.

Трећи се, пак, пита: "А, Дејан Милићевић и даље постоји? Изгледа се стварно враћамо у 90-е".

"Зауставите Дејана Милићевића, молим вас", нижу се негативни коментари на овој друштвеној мрежи.

Друга корисница поручује да Милићевић треба да оде на село и да "престане да упропашћава туђе каријере".

Дејан Милићевић, са друге стране, реаговао је на свом профилу на Инстаграму.

"Једва сам чекао да хејт клуб растегне своје прстиће, напрегне једну мождану жицу која постоји и да своју фекалну форму изврше у тастатуру хејтујући мој рад", написао је Милићевић, па закључио:

"Брзо на огледало, па онда поглед у своје двориште".

Један корисник Твитера подијелио је ову објаву Милићевића на свом профилу и обраћајући се профилу "SerbiaESC" који је води поводом Евровизије рекао да не треба да се дозволи овом режисеру да назива људе "хејтерима".

"Не дозволите овом човјеку да нас назива 'хејтерима' јер исказујемо најискреније мишљење о његовом евидентно лошем раду за спот који ми, грађани Србије, плаћамо", да би се неко надовезао на ову објаву и рекао "Дослован примјер како вас вријеме може прегазити ако радите у забавној индустрији".

Милићевић је рекао да његова естетика одговара естетици такмичења на којој ће се такмичити пјесма.

"Све је шарено, ретро, у тренду су осамдесете и диско, заводљиво је. Мислим да опет имају пјесму која је пун погодак за Евровизију", рекао је Милићевић.

Ступили смо у контакти са групом Hurricane  поводом негативних реакција, а из њиховог ПР тима су нам поручили да девојке "немају коментар".

Такмичење за песму Евровизије 2021. године ће се одржати у Ротердаму након што је Холандија побиједила на такмичењу 2019. године.

Прошлогодишњи догађај отказан је због пандемије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана