"У тој причи нема истине" Породица Џорџа Мајкла против снимања филма о њему

ГС
"У тој причи нема истине" Породица Џорџа Мајкла против снимања филма о њему

Породица прерано преминулог пјевача Џорџа Мајкла поручила је како не подржава пројект снимања биографске драме о њему, у којој би га требао глумити Тео Џејмс.

Породица се огласила путем друштвених мрежа и врло су се оштро оградили од натписа у којима стоји да су управо они одобрили снимање таквог филма.

– Свим Џорџовим обожаваоцима и заљубљеницима у његову музику, објављена је прича у којој стоји да је породица Џорџа Мајкла одобрила такозвани биографски филм о његову животу. У име Џорџове породице желимо јасно поручити да у овој причи нема никакве истине, не знамо ништа о овом пројекту и нећемо га подржавати ни на који начин – навели су у објави.

Сценарио већ скоро готов

Подсјетимо, енглески су медији пренијели како је филм одобрила породица, иако очигледно није, а главну улогу требао би добити према мишљењу многих најзгоднији, али уједно и најомраженији лик из ХБО серије Бијели лотос Тео Џејмс.

Филм ће пратити пјевачеву каријеру од групе “Вам” до његовог успјеха као соло извођача с хитовима попут Керлес Виспер.

– Сценарио је у завршној фази и продуценти траже главног глумца. Теово име је свима на уснама. Он би био савршен за ту улогу – открио је то извор за Дејли Мејл. Џејмс је, попут Џорџа, грчког поријекла. Његов дјед, Никос, побјегао је из Атине 1941. године.

Џејмс је и сам потврдио своје занимање за улогу прошле седмице, преноси Индекс.хр.

– О да, волио бих то. Он је икона. Он је дјелимично Грк, а ја сам Грк – поручио је.

Иначе, Тео је постао звијезда након невјероватног успјеха ХБО серије Бијели лотос. Прије тога глумио је у трилогији Дивергент као и у бројним серијама и филмовима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана