"U toj priči nema istine" Porodica Džordža Majkla protiv snimanja filma o njemu

GS
"U toj priči nema istine" Porodica Džordža Majkla protiv snimanja filma o njemu

Porodica prerano preminulog pjevača Džordža Majkla poručila je kako ne podržava projekt snimanja biografske drame o njemu, u kojoj bi ga trebao glumiti Teo Džejms.

Porodica se oglasila putem društvenih mreža i vrlo su se oštro ogradili od natpisa u kojima stoji da su upravo oni odobrili snimanje takvog filma.

– Svim Džordžovim obožavaocima i zaljubljenicima u njegovu muziku, objavljena je priča u kojoj stoji da je porodica Džordža Majkla odobrila takozvani biografski film o njegovu životu. U ime Džordžove porodice želimo jasno poručiti da u ovoj priči nema nikakve istine, ne znamo ništa o ovom projektu i nećemo ga podržavati ni na koji način – naveli su u objavi.

Scenario već skoro gotov

Podsjetimo, engleski su mediji prenijeli kako je film odobrila porodica, iako očigledno nije, a glavnu ulogu trebao bi dobiti prema mišljenju mnogih najzgodniji, ali ujedno i najomraženiji lik iz HBO serije Bijeli lotos Teo Džejms.

Film će pratiti pjevačevu karijeru od grupe “Vam” do njegovog uspjeha kao solo izvođača s hitovima poput Kerles Visper.

– Scenario je u završnoj fazi i producenti traže glavnog glumca. Teovo ime je svima na usnama. On bi bio savršen za tu ulogu – otkrio je to izvor za Dejli Mejl. Džejms je, poput Džordža, grčkog porijekla. Njegov djed, Nikos, pobjegao je iz Atine 1941. godine.

Džejms je i sam potvrdio svoje zanimanje za ulogu prošle sedmice, prenosi Indeks.hr.

– O da, volio bih to. On je ikona. On je djelimično Grk, a ja sam Grk – poručio je.

Inače, Teo je postao zvijezda nakon nevjerovatnog uspjeha HBO serije Bijeli lotos. Prije toga glumio je u trilogiji Divergent kao i u brojnim serijama i filmovima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana