У Сарајеву отворен селфи музеј

Klix.ba
Foto: Pixabay

У главном граду Босне и Херцеговине синоћ је отворен "Селфи музеј", који је већ јутрос примио прве посјетиоце. Љубитељи добре фотографије у "Селфи музеју" у Сарајеву могу направити необичне фотографије на занимљивим инсталацијама које су креиране специфично за ову намјену.

"Селфи Музеј" у Сарајеву посјетиоцима нуди 25 иновативних инсталација на којима могу правити своја модерна умјетничка дјела.

Љуљачка на Балију, гламурозни затвор, чаробни цвјетни врт, свијетлећи облаци, бич бар на Малдивима и кенди шоп само су неке од инсталација које привлаче пажњу како домаћих, тако и страних посјетиоца, а пружена им је и могућност кориштења собе за пресвлачење.

Музеј се налази на Скендерији, на адреси Хамдије Крешевљаковића 7а, а улазница се наплаћује по сату, па ћете тако за сат платити 8 КМ, док породична карта (2+2) кошта 25 КМ.

"Селфи музеј" у Сарајеву наставак је бизнис пројекта који је покренут крајем децембра прошле године отварањем првог селфи музеја у Травнику, а све с циљем јачања туристичке понуде босанскохерцеговачких градова.

Пројект је реализовала Мерима Хабибовић уз подршку партнера пројекта Владе СБК, Министарства образовања, науке, младих, културе и спорта СБК, ЦЕМ Травник, РЕЗ агенције, Стартуп стидо, Фондације Мозаик и Импакт фондације

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана