Тражио да га пошаљу у затвор: Боље решетке него брак

ГС
Foto: Илустрација

Тридесетогодишњи Албанац пријавио се у полицијску станицу како би га смјАлбанац који је живео у месту званом Гвидонија Монтечелио близу Рима казао је да "не може више да издржи присилни живот са својом супругом", објавили су карабинијери из сусједног града Тиволија.

Албанац који је живео у мјесту званом Гвидонија Монтечелио близу Рима рекао је да "не може више да издржи присилни живот са својом супругом", објавили су карабинијери из сусједног града Тиволија.

"У очају је одлучио да побегне и да се пријави карабинијерима. Хтео је да побегне од супруге и да служи казну у затвору.", додају.

Мушкарац је осуђен на кућни притвор већ неколико мјесеци због злочина повезаних с дрогом и такву казну би требало да служити неколико година, рекао је капетан Франческо Гиакомо Феранте из Тиволија.

Међутим, капетан је додао да му је "живот постао пакао" и "не може више да издржи да буде у породичној кући", па "жели да иде у затвор".

Када се пријавио карабинијерима, мушкарац је ухапшен због кршења кућног притвора, те су правосудне власти наредиле да га смјесте у затвор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана