Tražio da ga pošalju u zatvor: Bolje rešetke nego brak

GS
Foto: Ilustracija

Tridesetogodišnji Albanac prijavio se u policijsku stanicu kako bi ga smjAlbanac koji je živeo u mestu zvanom Gvidonija Montečelio blizu Rima kazao je da "ne može više da izdrži prisilni život sa svojom suprugom", objavili su karabinijeri iz susjednog grada Tivolija.

Albanac koji je živeo u mjestu zvanom Gvidonija Montečelio blizu Rima rekao je da "ne može više da izdrži prisilni život sa svojom suprugom", objavili su karabinijeri iz susjednog grada Tivolija.

"U očaju je odlučio da pobegne i da se prijavi karabinijerima. Hteo je da pobegne od supruge i da služi kaznu u zatvoru.", dodaju.

Muškarac je osuđen na kućni pritvor već nekoliko mjeseci zbog zločina povezanih s drogom i takvu kaznu bi trebalo da služiti nekoliko godina, rekao je kapetan Frančesko Giakomo Ferante iz Tivolija.

Međutim, kapetan je dodao da mu je "život postao pakao" i "ne može više da izdrži da bude u porodičnoj kući", pa "želi da ide u zatvor".

Kada se prijavio karabinijerima, muškarac je uhapšen zbog kršenja kućnog pritvora, te su pravosudne vlasti naredile da ga smjeste u zatvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana