Тончи Хуљић о Ханиној трудноћи: Ми нисмо ријалити породица

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Хрватски музичар Тончи Хуљић коментарисао је вијест да његова кћерка Хана чека дијете с Петром Грашо. Између осталог, споменуо је како му није јасно одакле информације "цуре" јер они "нису ријалити породица".

Хана Хуљић је јуче за Вечерњи лист потврдила да је у другом стању, а други хрватски медији тврде да је трудна око 12 седмица."Информација је тачна, сретни смо и узбуђени", казала је и додала како детаље жели чувати за себе.Тончи је рекао како чланови његове породице више ни не причају о томе наглас да их неко не чује.

"Наставно на актуелну ситуацију и на безбројне позиве, могу рећи само двије ствари: под један, надам се да ће ме и мој син ускоро изненадити с једном оваквом вијешћу. А под два, ми заиста нисмо ријалитy фамилија, не трудимо се пунити портале и 'малтретирати' јавност својим приватним животима", додао је.

Споменуо је како се не ни по чему не сматрају посебним и различитим од осталих људи да би у толикој мјери интригирали јавност."Зато је ово с моје стране све што могу и хоћу казати о тој теми, а сигуран сам и да дијелим мишљење са свима који су сада дио породице", закључио је, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана