Tonči Huljić o Haninoj trudnoći: Mi nismo rijaliti porodica

GS
Foto: ILUSTRACIJA

Hrvatski muzičar Tonči Huljić komentarisao je vijest da njegova kćerka Hana čeka dijete s Petrom Grašo. Između ostalog, spomenuo je kako mu nije jasno odakle informacije "cure" jer oni "nisu rijaliti porodica".

Hana Huljić je juče za Večernji list potvrdila da je u drugom stanju, a drugi hrvatski mediji tvrde da je trudna oko 12 sedmica."Informacija je tačna, sretni smo i uzbuđeni", kazala je i dodala kako detalje želi čuvati za sebe.Tonči je rekao kako članovi njegove porodice više ni ne pričaju o tome naglas da ih neko ne čuje.

"Nastavno na aktuelnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari: pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo rijality familija, ne trudimo se puniti portale i 'maltretirati' javnost svojim privatnim životima", dodao je.

Spomenuo je kako se ne ni po čemu ne smatraju posebnim i različitim od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost."Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio porodice", zaključio je, prenosi Kliks.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana