Том Хенкс опсовао обожаваоце након што су му гурнули супругу

ГС
Foto: Принтскрин

Познати амерички глумац Том Хенкс је бурно реаговао након што су обожаваоци, јурећи за њим, гурнули његову супругу Риту Вилсон, због чега је замало пала.

Видео-снимак догађаја је обишао друштвене мреже, а тим поводом су се огласиле и друге јавне личности.

Док су Том Хенкс и Рита Вилсон излазили из ресторана, неколико обожавалаца славног глумца их је окружила у жељи да их сниме и да се фотографишу са њима.

Када су прилазили колима, једна особа је гурнула Риту Вилсон, због чега је Хенкс бурно реаговао.

"Од***ите! Гурате моју жену", узвикнуо је Хенкс и упутио се са обезбjеђењем и својом супругом ка аутомобилу.

На видео-снимку који је обишао друштвене мреже чуло се како се поједини обожаваоци извињавају Хенксу због тога што је Рита Вилсон гурнута.

Након што је видео снимак, на Твитеру се огласио прослављени кошаркаш Леброн Џејмс, који се упитао да ли би Хенкса тужили да је ситуација била обрнута.

" Да је Том ударио неког од њих, сигурно би он погријешио и вјероватно би га тужили. Како су они заштићени више него он и његова жена?", написао је Џејмс на Твитеру. 

Међу корисницима Твитера опречне су реакције на Хенксово понашање. Било је објава у којима су подржали глумца, али многи су и осудили његово понашање, назвавши га некултурним.

Хенкса су поједини твитераши упоредили и са Вилом Смитом, који је на овогодишњој додјели Оскара стао у одбрану своје супруге и чак изашао на сцену и ударио колегу Криса Рока.

Том Хенкс се није оглашавао након инцидента, преноси РТС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана