Tom Henks opsovao obožavaoce nakon što su mu gurnuli suprugu

GS
Foto: Printskrin

Poznati američki glumac Tom Henks je burno reagovao nakon što su obožavaoci, jureći za njim, gurnuli njegovu suprugu Ritu Vilson, zbog čega je zamalo pala.

Video-snimak događaja je obišao društvene mreže, a tim povodom su se oglasile i druge javne ličnosti.

Dok su Tom Henks i Rita Vilson izlazili iz restorana, nekoliko obožavalaca slavnog glumca ih je okružila u želji da ih snime i da se fotografišu sa njima.

Kada su prilazili kolima, jedna osoba je gurnula Ritu Vilson, zbog čega je Henks burno reagovao.

"Od***ite! Gurate moju ženu", uzviknuo je Henks i uputio se sa obezbjeđenjem i svojom suprugom ka automobilu.

Na video-snimku koji je obišao društvene mreže čulo se kako se pojedini obožavaoci izvinjavaju Henksu zbog toga što je Rita Vilson gurnuta.

Nakon što je video snimak, na Tviteru se oglasio proslavljeni košarkaš Lebron Džejms, koji se upitao da li bi Henksa tužili da je situacija bila obrnuta.

" Da je Tom udario nekog od njih, sigurno bi on pogriješio i vjerovatno bi ga tužili. Kako su oni zaštićeni više nego on i njegova žena?", napisao je Džejms na Tviteru. 

Među korisnicima Tvitera oprečne su reakcije na Henksovo ponašanje. Bilo je objava u kojima su podržali glumca, ali mnogi su i osudili njegovo ponašanje, nazvavši ga nekulturnim.

Henksa su pojedini tviteraši uporedili i sa Vilom Smitom, koji je na ovogodišnjoj dodjeli Oskara stao u odbranu svoje supruge i čak izašao na scenu i udario kolegu Krisa Roka.

Tom Henks se nije oglašavao nakon incidenta, prenosi RTS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana