“Толико те волим”: Бруклин Бекам нестрпљив да заснује породицу са вјереницом

Срна
“Толико те волим”: Бруклин Бекам нестрпљив да заснује породицу са вјереницом

Најстарији син Викторије и Давида (21) одао је почаст будуćој супрузи док је пар заједно прослављао прву годишњицу.

Славећи годину дана везе, Бруклин је доказао да је још очаран као и увијек, пошто је открио своје планове са Николом за будуćност - инсистирајуćи на томе да једва чека да има дјецу са манекенком и остари са њом. Бруклин је подијелио две интимне фотографије на којима су он и Никол како се мазе међу пјенушавим балонима и додао натпис: “Среćна нам годишњица драга. Ја сам најсреćнија особа што те имам поред себе”.

“Једва чекам да остарим и заснујем породицу с тобом, толико те волим,” потписао је. Никола је прокоментарисала Бруклинову објаву: “Више те волим, Бруклин”.

Исте снимке из каде подијелила је на сопственој Инстаграм страници, где је јој је просто излетило да је “најсреćнија дјевојка на свијету” која че се удати за Бруклина. Никола је написала: “Среćна годишњица љубави мог живота. Ја сам најсреćнија девојка на свијету што сам могла да буде поред тебе”.

“Имаш најдивније срце које познајем и сви у твом животу имају срећу да буду у њему. Обеćавам да ćу се увијек бринути о теби. Волим те сваког дана све више и више”.

Она и Бруклин су почели да се забављају крајем прошле године и најавили су вјеридбу након само осам мјесеци забављања, преноси британски “Метро”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана