Тениска сензација Ема Радукану донирала одјећу у којој је освојила УС Опен

ГС
Foto: Танјуг

Тениска сензација Ема Радукану донирала је одјећу у којој је на невјероватан начин освојила УС Опен у дебитантском наступу.

Млада Британка, чији су родитељи из Румуније, односно Кине, кроз квалификације је прошла до главног жријеба, а онда и освојила УС Опен. Притом, Радукану није изгубила ниједан сет у квалификацијама и главном жријебу и тако је на невјероватан начин дошла до великог достигнућа у дебију.

Радукану од самог завршетка УС Опена привлачи много пажње па се тако појавила на црвеном тепиху Мет Гале, а онда је дала отказ тренеру с којим је стигла до великог достигнућа, преноси портал Кликс.

Сада се одлучила на један лијеп потез, а ријеч је о донацији одјеће у којој је освојила УС Опен Кући славних у Њупорту."Први квалификант који је освојио велику титулу има своје мјесто у тениској хисторији.

Хвала ти Ема што си донирала своју незаборавну одјећу с УС Опена нашој колекцији", саопштила Кућа славних свјетског тениса налази се у Њупорту и за циљ има очување спомена на тениске легенде, експонате овог спорта и служи за промоцију тениса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана