Свјетске звијезде жале због љубавних потеза

Срна
Свјетске звијезде жале због љубавних потеза

Учестале везе и мијењање партнера сасвим су нормална ствар међу свјетским звијездама, а бројни међу њима стиде се својих поступака и избора из прошлости. Многи од њих би, да могу, вратили вријеме и промијенили много тога у љубави.

Џејда Пинкет Смит љубавну везу с Вилом Смитом започела је док је он још био у браку са Шере Зампино, а осјећај кривице због тога ју је пратио веома дуго, па је једном приликом рекла да из разлога што није озбиљно схватила развод, није озбиљно приступила ни браку.

Због љубавних поступака каје се и Гвинет Палтроу, која сматра да је зезнула бројне везе.

- Врло сам добар пријатељ, сестра, мајка, али у љубавним односима сам грозна. Треба ми пуно времена да с партнером профункционишем - рекла је глумица која иза себе има пропали брак с чланом групе “Колдплеј” Крисом Мартином.

Никол Кидман је била веома млада када се удала за Тома Круза и данас се често пита зашто јој је тај брак требао.

- Са 27 година сам имала двоје дјеце и четири године била у браку - рекла је Кидманова.

И 39-годишњи глумац Бен Мекензи признаје да у прошлости није био најбољи партнер и пријатељ.

- Волио бих да сам више слушао и спустио свој его. Треба понекад послушати друго мишљење и размислити јесте ли баш увијек у праву - рекао је Бен.

Амерички музичар Арон Картер жали што је упропастио везу са бившом дјевојком Хилари Даф.

- Немојте бити глупи и изгубити оне које волите. Цијели живот покушавам вратити Хилари и признајем да и даље живим за то да будемо скупа - казао је овај 30-годишњак.

И Ким Кардашијан каже да је иза ње толико лоших веза као и један пропали брак, те да жали што свом садашњем супругу Кенију Весту раније није дала шансу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана