Svjetske zvijezde žale zbog ljubavnih poteza

Srna
Svjetske zvijezde žale zbog ljubavnih poteza

Učestale veze i mijenjanje partnera sasvim su normalna stvar među svjetskim zvijezdama, a brojni među njima stide se svojih postupaka i izbora iz prošlosti. Mnogi od njih bi, da mogu, vratili vrijeme i promijenili mnogo toga u ljubavi.

Džejda Pinket Smit ljubavnu vezu s Vilom Smitom započela je dok je on još bio u braku sa Šere Zampino, a osjećaj krivice zbog toga ju je pratio veoma dugo, pa je jednom prilikom rekla da iz razloga što nije ozbiljno shvatila razvod, nije ozbiljno pristupila ni braku.

Zbog ljubavnih postupaka kaje se i Gvinet Paltrou, koja smatra da je zeznula brojne veze.

- Vrlo sam dobar prijatelj, sestra, majka, ali u ljubavnim odnosima sam grozna. Treba mi puno vremena da s partnerom profunkcionišem - rekla je glumica koja iza sebe ima propali brak s članom grupe “Koldplej” Krisom Martinom.

Nikol Kidman je bila veoma mlada kada se udala za Toma Kruza i danas se često pita zašto joj je taj brak trebao.

- Sa 27 godina sam imala dvoje djece i četiri godine bila u braku - rekla je Kidmanova.

I 39-godišnji glumac Ben Mekenzi priznaje da u prošlosti nije bio najbolji partner i prijatelj.

- Volio bih da sam više slušao i spustio svoj ego. Treba ponekad poslušati drugo mišljenje i razmisliti jeste li baš uvijek u pravu - rekao je Ben.

Američki muzičar Aron Karter žali što je upropastio vezu sa bivšom djevojkom Hilari Daf.

- Nemojte biti glupi i izgubiti one koje volite. Cijeli život pokušavam vratiti Hilari i priznajem da i dalje živim za to da budemo skupa - kazao je ovaj 30-godišnjak.

I Kim Kardašijan kaže da je iza nje toliko loših veza kao i jedan propali brak, te da žali što svom sadašnjem suprugu Keniju Vestu ranije nije dala šansu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana