Супруга преминулог Кобија Брајната кћерки испунила жељу

Г.С.
Супруга преминулог Кобија Брајната кћерки испунила жељу

Супруга преминулог кошаркаша Кобија Брајанта Ванеса заједно с кћеркама и супругом шпанске кошаркашке звијезде Пауа Гасола одмара у Дубровнику, а путовање у овај град била је велика жеља њене најстарије кћерке Наталије.

Ванеса је на свом Инстаграм профилу објавила фотографије из Хрватске, на којима је у друштву својих кћерки Наталије (18), Бјанке (4) и Капри (2), као и супруге шпанске кошаркашке звијезде Пауа Гасола.

Гасол и Брајант били су дугогодишњи саиграчи у Лос Анђелес Лејкерсима, а пријатељство њихових супруга траје још из тог периода.

У опису једне Ванесине објаве је открила како је посјета Дубровнику била велика жеља њене најстарије кћерке Наталије те да јој је њен покојни супруг "допустио" да путује у Хрватску у склопу школског путовања, али је оно отказано.

– Хтјела сам осигурати Наталији прилику да посјети Дубровник. Прелијепо је – написала је Ванеса на Инстаграму.

Прије Ванесиног посљедњег одмора она и њене кћерке су доспјеле на насловнице када су љетовале на Јамајци заједно с породицом њеног покојног супруга.

Међу њима је била Кобијева сестра Шариа Вашингтон, њен супруг Џерод и њихова дјеца, а на фотографијама на Инстаграму су групно позирали у заграљају испред палми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана