Supruga preminulog Kobija Brajnata kćerki ispunila želju

G.S.
Supruga preminulog Kobija Brajnata kćerki ispunila želju

Supruga preminulog košarkaša Kobija Brajanta Vanesa zajedno s kćerkama i suprugom španske košarkaške zvijezde Paua Gasola odmara u Dubrovniku, a putovanje u ovaj grad bila je velika želja njene najstarije kćerke Natalije.

Vanesa je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz Hrvatske, na kojima je u društvu svojih kćerki Natalije (18), Bjanke (4) i Kapri (2), kao i supruge španske košarkaške zvijezde Paua Gasola.

Gasol i Brajant bili su dugogodišnji saigrači u Los Anđeles Lejkersima, a prijateljstvo njihovih supruga traje još iz tog perioda.

U opisu jedne Vanesine objave je otkrila kako je posjeta Dubrovniku bila velika želja njene najstarije kćerke Natalije te da joj je njen pokojni suprug "dopustio" da putuje u Hrvatsku u sklopu školskog putovanja, ali je ono otkazano.

– Htjela sam osigurati Nataliji priliku da posjeti Dubrovnik. Prelijepo je – napisala je Vanesa na Instagramu.

Prije Vanesinog posljednjeg odmora ona i njene kćerke su dospjele na naslovnice kada su ljetovale na Jamajci zajedno s porodicom njenog pokojnog supruga.

Među njima je bila Kobijeva sestra Šaria Vašington, njen suprug Džerod i njihova djeca, a na fotografijama na Instagramu su grupno pozirali u zagraljaju ispred palmi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana