Строге навике Левандовског: Све оброке почиње десертом, спава у специфичним условима

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Један од најбољих и физички најспремнијих ногометаша на свијету Роберт Левандовски и у 33. години игра феноменално на врхунском нивоу и руши рекорде, али оно што многи не знају је да практикује строге тренинге и једнако захтјевну прехрану како би достигао своју најбољу верзију.

Тако, пољски нападач одржава навике и ништа не препушта случају, а све то потакнуто је његовом супругом Аном која је "овисник" здравих навика и често заједно тренирају.Роберт и Ана Левандовски у браку су од 2013. године, а супруга звијезде Баyерна не само да тренира с њим, већ је задужена и за његов прехрамбени план.

"Све је почело прије десетак година. То су биле прве ситнице, попут прехране, такођер и специфични тренинзи изван ногомета. А онда, мјесец или два касније, већ сам видио први мањи напредак", прича пољски ногометаш, преноси Кликс.

Прехрана је један од аспеката које Левандовски најозбиљније схвата, те је одлучио из прехране избацити пшенично брашно, лактозу или засићене масти.Осим тога, како је и сам Левандовски открио, увијек спава у просторији са свјетлом на врло специфичној разини и с константном температуром, било љетно или зимско доба.

Такође се брине за мирис у собама у којима спава и користи ароматерапију за опуштање прије одласка у креветЈедна од рутина која највише изненађује је редослијед оброка. Левандовски увијек почиње јело с десертом.

Може појести јабуку, а затим супу или јело од тјестенине.

То је рутина која му омогућује да се осјећа најбоље.Такође, познато је да практикује и акро јогу. Ријеч је о дисциплини која комбинује елементе акробатике и јоге, раде је најмање двије особе, при чему је једна база а друга, која има мање контакта с тлом, летач или флyер.

Подсјетимо, Роберт Левандовски (33) недавно је примио Златну копачку за најбољег прошлосезонског стријелца.Нападач Баyерна је поново доминирао Бундеслигом те је прошле сезоне постигао чак 41 погодак чиме је срушио и велики њемачки рекорд Герда Милера, који је постигао 40 погодака у бундеслигашкој сезони 1971./72.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана