Српске телевизије забраниле Јадранку Барјактаровић

Г.С.
Српске телевизије забраниле Јадранку Барјактаровић

Челници Пинка, РТС-а и Хепија одлучили су да не дозволе црногорској пјевачици Јадранки Барјактаровић да се рекламира на националним телевизијама јер је у једном клубу у Подгорици пјевала: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије"

Црногорка, која се прославила у Србији, на журци је ријечи пјесме Митра Мирића "Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине" промијенила у: "Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије".

"Телевизија Пинк осуђује антисрпско понашање Јадранке Барјактаровић. Она је за нашу издавачку кућу "Сити рекордс" снимила само једну пјесму, али на нашој телевизији више неће моћи да се рекламира", поручили су из службе за медије "ружичасте телевизије" преноси Информер.рс.

"РТС ће увијек бити кућа за умјетнике који су музиком и ставовима у јавној сфери примјер човекољубља. Музика треба да нас зближава, а не да нас дели. Наступ Јадранке Барјактаровић у Подгорици више је био, како каже њена пјесма, њена ноћ, а не њена зора", рекла је Оливера Ковачевић уредница забавног програма РТС-а.

На на Хепи телевизији Барјактаровићева неће гостовати, каже уредник Миломир Марић:

"Она ни раније није гостовала код нас на телевизији, па тек сад не знам што бисмо је звали", истакао је Марић.

Са Прве телевизије су поручили да су отворени за сарадњу само са онима који шаљу поруке мира.

"Врата наше куће увијек су отворена за све умјетнике који било пјесмом или ријечју шаљу праве поруке, прије свега мира и сарадње. Свака супротна порука, идеја или гест сигурно затвара та врата", рекли са са Прве.

Јадранка Барјактаровић је на питање да ли осјећа потребу да се извини послала поруку Информеру:

"Много ми је тешко ових дана, немам снаге да проговорим. Жао ми је што се све ово десило због једне ријечи, која је могла да се деси било коме. Није ми била намјера да било кога увриједим, јер нисам тако васпитана. Не желим ни М од маркетинга на овај начин."

Раније је раније изјавила да је док је наступала у Подгорици у једном тренутку у клуб дошло око 1000 патриота са скупа у Подгорици.

"Они су тако пјевали и мене је очигледно понијела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка волим своје, а поштујем туђе", рекла је пјевачица за "Блиц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана