Спремна за нову љубав: Џенифер Анистон открила какав мушкарац јој се свиђа

ГС
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

Три године након развода глумица је спремна да започне нову везу, а открила је и каквог партнера жели.

Холивудска глумица Џенифер Анистон гостовала је радијској емисији гдје је признала како, између осталог, прижељкује нову љубавну авантуру. Глумица је открила да је тренутно слободна и да је отворена према идеји нове љубави у свом животу након развода од глумца Џастина.

"Мислим да је вријеме. Спремна сам да дјелим себе с другом особом, а то нисам жељела дуго. У љубавним везама сам од своје двадесете године и било је лијепо за промјену да имам вријеме само за себе", рекла је.

Открила је и шта тражи у партнеру:

"Лакоћа с којом разговор тече након упознавања сматрам добрим показатељем. Самопоуздање, али не и наметљивост. Хумор ми је битан, као и то да је особа великодушна и љубазна према другима, закључила је.

Иначе, љубавни живот ове популарне глумице јавности је занимљив од када се појавила у култној серији "Пријатељи". Џенифер иза себе има два брака с Бредом Питом који је трајао пет година и с Џастином с којим је била три године у браку.

Током гостовања у шоуу "Пеопле" рекла како јој не би био проблем да буде у вези с неким ко није медијски експониран.

"Наравно. Апсолутно. Мислим, већ се догодило. Томе се и ја надам, није нужно да буде неко из филмске индустрије. То би било лијепо", признала је Џенифер.

Такође, глумица је једном признала да никада не би пристала на онлајн дејтинг како би пронашла љубав и да јој је дражи традиционални пут упознавања. Тако је уз смијех објаснила како не жели да користи апликацију за упознавање.

"Апсолутно не. Држаћу се уобичајених начина упознавања - да ме неко позове да изађемо. То бих вољела", објаснила је глумица.

С обзиром да иза себе има два пропала брака, Анистоновој се не жури да се уда, и само жели да пронађе савршеног партнера.

"Није то тренутно на мом радару. Желим да живим пријатан живот с партнером и забављам се. То је све чему би требало да се надамо. Не мора све да буде уклесано у камену да буде аутентично", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана