Spremna za novu ljubav: Dženifer Aniston otkrila kakav muškarac joj se sviđa

GS
Foto: ILUSTRACIJA

Tri godine nakon razvoda glumica je spremna da započne novu vezu, a otkrila je i kakvog partnera želi.

Holivudska glumica Dženifer Aniston gostovala je radijskoj emisiji gdje je priznala kako, između ostalog, priželjkuje novu ljubavnu avanturu. Glumica je otkrila da je trenutno slobodna i da je otvorena prema ideji nove ljubavi u svom životu nakon razvoda od glumca Džastina.

"Mislim da je vrijeme. Spremna sam da djelim sebe s drugom osobom, a to nisam željela dugo. U ljubavnim vezama sam od svoje dvadesete godine i bilo je lijepo za promjenu da imam vrijeme samo za sebe", rekla je.

Otkrila je i šta traži u partneru:

"Lakoća s kojom razgovor teče nakon upoznavanja smatram dobrim pokazateljem. Samopouzdanje, ali ne i nametljivost. Humor mi je bitan, kao i to da je osoba velikodušna i ljubazna prema drugima, zaključila je.

Inače, ljubavni život ove popularne glumice javnosti je zanimljiv od kada se pojavila u kultnoj seriji "Prijatelji". Dženifer iza sebe ima dva braka s Bredom Pitom koji je trajao pet godina i s Džastinom s kojim je bila tri godine u braku.

Tokom gostovanja u šouu "People" rekla kako joj ne bi bio problem da bude u vezi s nekim ko nije medijski eksponiran.

"Naravno. Apsolutno. Mislim, već se dogodilo. Tome se i ja nadam, nije nužno da bude neko iz filmske industrije. To bi bilo lijepo", priznala je Dženifer.

Takođe, glumica je jednom priznala da nikada ne bi pristala na onlajn dejting kako bi pronašla ljubav i da joj je draži tradicionalni put upoznavanja. Tako je uz smijeh objasnila kako ne želi da koristi aplikaciju za upoznavanje.

"Apsolutno ne. Držaću se uobičajenih načina upoznavanja - da me neko pozove da izađemo. To bih voljela", objasnila je glumica.

S obzirom da iza sebe ima dva propala braka, Anistonovoj se ne žuri da se uda, i samo želi da pronađe savršenog partnera.

"Nije to trenutno na mom radaru. Želim da živim prijatan život s partnerom i zabavljam se. To je sve čemu bi trebalo da se nadamo. Ne mora sve da bude uklesano u kamenu da bude autentično", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana