Списак је невјероватан: Ево шта све стиже на Netflixu у децембру

Klix.ba.
Foto: Принтскрин

Децембар на Netflixu доноси бројне новитете, али и наставке серија које су већ одушевиле милионе широм свијета.

 Netflix је за овај мјесец припремио понешто за свачији укус, од нове сезоне хит серије "Емилy у Паризу", комедије "Не гледај горе", у којој се појављују бројне холивудске звијезде, преко новог филма са Sandrom Bullock , до вестерна "Моћ пса", којем критичари већ предвиђају покоји златни кипић.

У наставку смо издвојили неколико предстојећих остварења у којима ће уживати гледатељи широм свијета.

Филм "Моћ пса" објављен је данас, а радња је смјештена у америчку савезну државу Монтану 1920-их. Филм прати нестабилног и садистичког ранчера (глуми га Benedict Cumberbatch ), који се обрачунава с братом (Jesse Plemons) који доведе кући жену (Kirsten Dunst) и сина.

Sandrа Bullock  враћа се на филмска платна филмом "The Unforgivable". Sandrа је утјеловила лик Ruth Slater, која је након 20 година пуштена из затвора у којем је одслужила казну за убиство полицајца. Радња прати Ruth, која се покушава интегрирати у друштво које јој одбија опростити прошлост.

Крајем мјесеца стиже и научнофантастична црна комедија "Не гледај горе", препуна звјезданих имена. У главним улогама су Lawrence и Leonardo DiCaprio, а у осталим улогама су Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Mark Rylance и Cate Blanchett.

Jennifer и DiCaprio  глуме астрономе који путују Америком како би обавијестили становништво да огроман метеор лети према Земљи и пријети уништењу планете, но њихова упозорења наилазе на исмијавање и игнорирање јавности.

На Нетфлиx 3. децембра стиже и други дио пете сезоне серије " La Casa de Papel ", а фанови с нестрпљењем ишчекују сазнати како ће завршити прича о омиљеним пљачкашима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана