Spisak je nevjerovatan: Evo šta sve stiže na Netflixu u decembru

Klix.ba.
Foto: Printskrin

Decembar na Netflixu donosi brojne novitete, ali i nastavke serija koje su već oduševile milione širom svijeta.

 Netflix je za ovaj mjesec pripremio ponešto za svačiji ukus, od nove sezone hit serije "Emily u Parizu", komedije "Ne gledaj gore", u kojoj se pojavljuju brojne holivudske zvijezde, preko novog filma sa Sandrom Bullock , do vesterna "Moć psa", kojem kritičari već predviđaju pokoji zlatni kipić.

U nastavku smo izdvojili nekoliko predstojećih ostvarenja u kojima će uživati gledatelji širom svijeta.

Film "Moć psa" objavljen je danas, a radnja je smještena u američku saveznu državu Montanu 1920-ih. Film prati nestabilnog i sadističkog rančera (glumi ga Benedict Cumberbatch ), koji se obračunava s bratom (Jesse Plemons) koji dovede kući ženu (Kirsten Dunst) i sina.

Sandra Bullock  vraća se na filmska platna filmom "The Unforgivable". Sandra je utjelovila lik Ruth Slater, koja je nakon 20 godina puštena iz zatvora u kojem je odslužila kaznu za ubistvo policajca. Radnja prati Ruth, koja se pokušava integrirati u društvo koje joj odbija oprostiti prošlost.

Krajem mjeseca stiže i naučnofantastična crna komedija "Ne gledaj gore", prepuna zvjezdanih imena. U glavnim ulogama su Lawrence i Leonardo DiCaprio, a u ostalim ulogama su Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Mark Rylance i Cate Blanchett.

Jennifer i DiCaprio  glume astronome koji putuju Amerikom kako bi obavijestili stanovništvo da ogroman meteor leti prema Zemlji i prijeti uništenju planete, no njihova upozorenja nailaze na ismijavanje i ignoriranje javnosti.

Na Netflix 3. decembra stiže i drugi dio pete sezone serije " La Casa de Papel ", a fanovi s nestrpljenjem iščekuju saznati kako će završiti priča o omiljenim pljačkašima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana