Спектакл свјетских стандарда на Јахорини уз Брајана Ферија

Агенције
Спектакл свјетских стандарда на Јахорини уз Брајана Ферија

Свјетски зимски центри не нуде својим гостима само добро уређене ски-стазе, пратеће садржаје и удобан смјештај. Понуда је шира и обухвата комплетно искуство и врхунску забаву.

Јахорина временом слиједи тај тренд. Претходних година су уложена значајна средства у стазе, жичаре, смјештајне капацитете, а поводом отварања зимске сезоне одржавани су велики концерти водећих регионалних музичких звијезда.

Ове године Јахорина иде корак даље и хвата прикључак са водећим европским ски-центрима. Отварање сезоне 7. децембра обиљежиће концерт Брајана Ферија, планетарно популарне звијезде, за који већ влада велико интересовање у БиХ и цијелој регији. 

- Брајан Фери и Олимпијски центар “Јахорина”, комбинација у коју је ријетко ко вјеровао, се остварује. Јахорина је заслужила да угости једну овакву музичку легенду. Постоји доста сличности које нас повезују са Брајаном. Његова главна навика је да ноћима размишља о томе шта се све може промијенити у свијету, као што и ми желимо да нашим радом и пројектима, од којих је један и овај концерт, промијенимо слику о Јахорини и да покажемо да смо заиста свјетски ски-центар - рекао је директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић. 

Партнер ОЦ “Јахорина” у реализацији овог великог музичког спектакла је бањалучка агенција “Минт”.

- Претходна два мјесеца имамо пуне руке посла. Концерт Брајана Ферија је продукцијски врло захтјеван пројекат. Сада, када смо прошли све почетне фазе припреме, могу слободно рећи да нас на Јахорини очекују два сата аудио-визуелног спектакла по свјетским стандардима, све оно што је публика видјела и доживјела на америчкој турнеји - казала је власница и директорица агенције Милена Мијатовић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана