Spektakl svjetskih standarda na Jahorini uz Brajana Ferija

Agencije
Spektakl svjetskih standarda na Jahorini uz Brajana Ferija

Svjetski zimski centri ne nude svojim gostima samo dobro uređene ski-staze, prateće sadržaje i udoban smještaj. Ponuda je šira i obuhvata kompletno iskustvo i vrhunsku zabavu.

Jahorina vremenom slijedi taj trend. Prethodnih godina su uložena značajna sredstva u staze, žičare, smještajne kapacitete, a povodom otvaranja zimske sezone održavani su veliki koncerti vodećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Ove godine Jahorina ide korak dalje i hvata priključak sa vodećim evropskim ski-centrima. Otvaranje sezone 7. decembra obilježiće koncert Brajana Ferija, planetarno popularne zvijezde, za koji već vlada veliko interesovanje u BiH i cijeloj regiji. 

- Brajan Feri i Olimpijski centar “Jahorina”, kombinacija u koju je rijetko ko vjerovao, se ostvaruje. Jahorina je zaslužila da ugosti jednu ovakvu muzičku legendu. Postoji dosta sličnosti koje nas povezuju sa Brajanom. Njegova glavna navika je da noćima razmišlja o tome šta se sve može promijeniti u svijetu, kao što i mi želimo da našim radom i projektima, od kojih je jedan i ovaj koncert, promijenimo sliku o Jahorini i da pokažemo da smo zaista svjetski ski-centar - rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić. 

Partner OC “Jahorina” u realizaciji ovog velikog muzičkog spektakla je banjalučka agencija “Mint”.

- Prethodna dva mjeseca imamo pune ruke posla. Koncert Brajana Ferija je produkcijski vrlo zahtjevan projekat. Sada, kada smo prošli sve početne faze pripreme, mogu slobodno reći da nas na Jahorini očekuju dva sata audio-vizuelnog spektakla po svjetskim standardima, sve ono što je publika vidjela i doživjela na američkoj turneji - kazala je vlasnica i direktorica agencije Milena Mijatović.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana