Софија Милошевић ускоро на Мундијалу: Иде да бодри Луку са синовима, а открила и када ће бити вјенчање

ГС
Foto: Инстаграм

Манекенка и модна дизајнерка ће са синовима, двогодишњим Алексејом и седмомјесечним Теодором, бодрити вјереника Луку Јовића на Свјетском првенству у фудбалу, а након тога их очекује организација свадбе у Београду.

- Деца и ја ускоро идемо у Катар да бодримо Луку и "орлове" на Светском првенству! Он је спремнији него икад и једва чека да такмичење почне! Надам се да ће српска репрезентација да освоји трофеј или макар да стигне до завршнице Мундијала - прича Софија за Информер.

Манекенка је велики ослонац Луки, па му тако много лакше падну такмичења и стрес који то са собом носи:

- Има велики ослонац у мени и то му прија. Уопште није нервозан пред велика такмичења, па нема трему ни пред Катар. Заиста је диван муж, отац и спортиста.

Послије Свјетског првенства у Катару, Софију и Луку чекају нове обавезе, а у плану је и вјенчање у Београду:

- Хтели смо да правимо свадбу овог пролећа, али ми је то било компликовано јер сам дојила Теодора. Зато смо је померили за пролеће следеће године - прича Милошевићева и додаје да је Лука убјеђује да што прије добију још једно дијете:

- Последње две године сам стално била трудна, па ми треба мала пауза. Кад прође свадба, онда ћемо да радимо и на трећем детету. Било би лепо да, после два сина, добијемо и једну девојчицу. Лука би волео да има четворо деце са мном. Пошто има сина из првог брака, то је петоро! Ја бих да се зауставимо на троје, али он машта о великој породици - искрена је Софија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана