Sofija Milošević uskoro na Mundijalu: Ide da bodri Luku sa sinovima, a otkrila i kada će biti vjenčanje

GS
Foto: Instagram

Manekenka i modna dizajnerka će sa sinovima, dvogodišnjim Aleksejom i sedmomjesečnim Teodorom, bodriti vjerenika Luku Jovića na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, a nakon toga ih očekuje organizacija svadbe u Beogradu.

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - priča Sofija za Informer.

Manekenka je veliki oslonac Luki, pa mu tako mnogo lakše padnu takmičenja i stres koji to sa sobom nosi:

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista.

Poslije Svjetskog prvenstva u Kataru, Sofiju i Luku čekaju nove obaveze, a u planu je i vjenčanje u Beogradu:

- Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priča Miloševićeva i dodaje da je Luka ubjeđuje da što prije dobiju još jedno dijete:

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici - iskrena je Sofija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana